Mają już ponad 440 inwestorów i ruszają w Polskę, żeby ich spotkać. Browar Brodacz organizuje spotkanie we Wrocławiu!
Dzięki trwającej właśnie emisji akcji Browar Brodacz pozyskał już ponad 600 tysięcy złotych. Podczas wrocławskiego spotkania w lokalu Kontynuacja będzie można dowiedzieć się jak zostać inwestorem, zadać pytania prezesowi i napić dobrego piwa!
2019-01-14, 10:26

Trójmiejski browar rzemieślniczy - Browar Brodacz, 16 stycznia przyjeżdża do Wrocławia, żeby opowiedzieć o #AkcjaBroda, czyli emisji swoich akcji w ramach equity crowdfundingu. Po krótkiej prezentacji założyciela firmy będzie okazja, żeby zapytać o najbliższe, ale też nieco bardziej odległe plany i szczegóły akcji crowdfundingowej. To również okazja, żeby zapytać o inne tematy związane z działalnością browaru, np.

• Czemu Brodacz uważa, że dystrybucja jest teraz ważniejsza od własnych linii produkcyjnych?
  • Czy rynek piw rzemieślniczych będzie się dalej rozwijał?
  • Jak powstają receptury piw rzemieślniczych?

Ważnym tematem rozmów będzie na pewno planowana w ciągu kilku najbliższych lat budowa fizycznego browaru w Gdańsku. Jak słusznie zauważa zespół Brodacza, jest to obciążająca inwestycja, która może być bardzo ryzykowna, jeżeli rozpocznie się ją za wcześnie i bez przygotowania. Prezes firmy, Tomasz Brzostowski opowie zainteresowanym o krokach, które są niezbędne do bezpiecznej realizacji takiego przedsięwzięcia.

Spotkanie skierowane jest zarówno do osób, które już stały się inwestorami firmy, jak i dopiero rozważających inwestycję, a także wszystkich, którzy mają ochotę spotkać się przedstawicielami Browaru Brodacz i porozmawiać o piwie.

Niniejszy materiał ma wyłącznie charakter promocyjny i reklamowy, a rodzaj oferty publicznej nie wymaga udostępnienia prospektu emisyjnego, ani memorandum informacyjnego.

Rejestracja: https://wroclawbrodacz.evenea.pl/

Emisja akcji: http://akcjabroda.pl